Andere tijd voor VPS Print

• 32

Uw OpenVZ reflecteert the host server zijn tijd instellingen als de standaard; hoewel; het is mogelijk om uw VPS een eigen tijdzone te geven, zoals de gene waar u (of uw gebruikers) zich nu in bevind.

Om uw tijdzone in te stellen, log eerst in als de root gebruiker via SSH, typ dan het volgende commando in om een lijst te krijgen van alle beschikbare tijdzones:

find /usr/share/zoneinfo/

U kan  grep  gebruiken om de zoek resultaten te verfijnen:

find /usr/share/zoneinfo/ | grep -i turkey

Zodra u de tijdzone geselecteerd heeft, creëer dan een symbolische link naar /etc/localtime:

ln -f -s /usr/share/zoneinfo/CST6CDT /etc/localtime

Om de tijdzone te verifiëren, typ dan date:

# date