Main IP remote detection Print

• 29

Als jij meerdere IP's gekoppeld hebt aan jouw KVM VPS en externe verbindingen kunnen alleen jouw secundaire IP zien, dan kan jij handmatig de instellingen op jouw VPS aanpassen om het verkeer te forceren jouw hoofd IP standaard te gebruiken.

Bijvoorbeeld met CentOS, toets in de command line /etc/sysconfig/network-scripts/ifcfg-eth0:0 en uitcommentarieer de GATEWAY lijn. Doe dit voor alle eth0:X bestanden, (één word gemaakt voor elk IP), en herstart het netwerk.

Je kan ook de volgende commando's gebruiken:

sed -i 's/GATEWAY/#GATEWAY/g' /etc/sysconfig/network-scripts/ifcfg-eth0:0
service network restart

Herhaal voor de bovengenoemde commando's voor all eth0:X bestanden (e.g., eth0:1