HELP!? Ik kan mijn website niet bereiken!   Het kan zijn dat er een storing is aan onze kant maar het kan ook aan iets anders liggen.... Hoe maak ik een Subdomein aan bij HostSlim? Log in via jouwdomein.nl:2222. Hierna zie je Account Manager klik hier op. Klik dan op... Hoe maak ik een gratis SSL certificaat aan in DirectAdmin? Let’s Encrypt Let’s Encrypt is autoriteit op het gebied van gratis SSL-certificaten welke je... Hoe stel ik two-factor authenticatie in voor DirectAdmin bij HostSlim? Two-factor Authenticatie voor DirectAdmin inschakelen In dit artikel leer je hoe je two-factor... Hoe voeg ik een SSL certificaat toe? Dan moet u eerst naar SSL Certificates bij Advanced Features.     Dan moet u eerst een... Hoeveel domeinen kan ik toevoegen aan mijn hosting account? Dit is per account verschillend. Voor meer informatie kunt u kijken op onze website onder het... Ik mis extensies voor mijn website's. De meeste extensies kunnen kosteloos geïnstalleerd worden.   Echter extensies die veel kracht... Ik wil graag een eigen IP, is dit mogelijk? Ja, u kunt voor 2 euro per maand een eigen ip aanvragen.   Deze kunt u doormiddel van een... Outlook mail instellingen bij HostSlim Stap 1: Ga naar bestand >> Selecteer op voeg account toe Step 2:Selecteer op... Waar vind ik Installatron? Installatron kunt u vinden bij de Advanced Features kop.   Waarom kan ik geen email's meer verzenden met mijn website? U kan maximaal 1000 emails versturen per dag met uw account. Zijn adult website's toegestaan? Ja, adult website's zijn toegestaan, zolang deze legaal zijn volgens de Nederlandse wet.