We hosten momenteel meer dan 20,000 klanten.

Ik wil mijn service afsluiten. Print

• 0

Om jouw service op te heffen, doet u dan alstublieft het volgende:

1. Login op de klanten omgeving
  2. Klik op Diensten > Mijn Services
  3. Vind de service of het product dat u wenst op te heffen en klik op "Vraag opheffing aan."
  4. Beschrijf de reden achter het opheffingsverzoek. Selecteer het gewenste opheffingsschema en voer uw verzoek in.

Met deze optie zal uw service onmiddelijk opgeheven worden, ook kan de optie om de service te eindigen aan het eind van de facturatie datum ingeschakeld worden.

Terugbetaling

Check eerst a.u.b. onze servicevoorwaarden of jij in aanmerking komt voor een terugbetaling. Open een ticket in de klanten omgeving om dit te verzoeken. Je zal binnen 1 uur een antwoord krijgen.