Mijn VPS heeft de status suspended. Wat houd dit in? Print

• 29

Als uw VPS de status suspended heeft dan is de server tijdelijk op stop gezet. Dit kan meerdere redenen hebben, zoals:

1. De maandelijkse/jaarlijkse betaling voor de service is niet/te laat overgemaakt.
  2. De server kan verdacht zijn van het verspreiden van SPAM E-mails
  3. De server kan zijn aangevallen door Ddos of brute force attack en zal stil gezet worden zodat een oplossing gevonden kan worden.
  4. Bitcoin mining
  5. Overmatig gebruik van de resources, (meer gebruiken dan is toegewezen.)
  6. Materiaal/website hosten die illegaal zijn volgens de Nederlandse wet.

Als uw VPS suspended is kan het één van deze redenen zijn. Als u overtuigd bent dat geen van deze redenen toepasbaar zijn/is, bel of email de hulplijn gerust en dan zullen wij het samen uitzoeken.