Root Gegevens Print

• 0

De root gegevens zijn de inloggegevens om op je vps te kunnen komen.

Deze worden vaak in verwarring gebracht met de logingegevens van het controle paneel.

Hoe herken ik of met gebruikersnaam en wachtwoord voor mijn vps is of voor het controle paneel ?

Bij de vps is de gebruikersnaam altijd " root " . Het wordtwoord wordt uit verschillende tekens gegenereerd.

Bij het controle paneel begint uw gebruikersnaam altijd met: "hs" , "vps" of "un". Dit is afhankelijk van welke vps je neemt.

Als er dus om de root gegevens wordt gevraagd in de livechat of in een ticket let dan op welke je meegeeft. Dit scheelt tijd en verwarring.